Dovlecei la cuptor, cu roșii și cașcaval – Prânzul sau cina perfectă, voi alegeți

Ingrediente:

  • 1-2 roșii
  • 250 g dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri lapte
  • 1 ou
  • 30 g cașcaval tare
  • sare, piper, condimente

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem roșiile și dovleceii rondele. Ardeiul îl curățăm de semințe și îl tăiem inele.

2. Așezăm legumele într-o formă de copt.

3. Condimentăm după bunul plac. La final, adăugăm smântâna și cașcavalul dat prin răzătoare.

4. Într-un bol, batem ouăle. Adăugăm laptele și turnăm compoziția în tavă.

5. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute.

Loading...